Предлошка:Инфокутија Хемиски елемент/изотопен распад2 2hl

Од Википедија — слободната енциклопедија

|- | rowspan="2" | {{{mn}}}{{{sym}}} | rowspan="2" | {{{na}}} | {{{hl1}}} | {{{dm1}}} | {{{de1}}} | {{{pn1}}}{{{ps1}}} |- | {{{hl2}}} | {{{dm2}}} | {{{de2}}} | {{{pn2}}}{{{ps2}}}

Икона за документација Документација за предлошка[создај]