Предлошка:Инфокутија Хемиски елемент/изотопен распад2

Од Википедија — слободната енциклопедија

|- | rowspan="2" style="vertical-align:middle;" | {{{mn}}}{{{sym}}} | rowspan="2" style="; vertical-align:middle;" | {{{na}}} | rowspan="2" style="text-align:right; vertical-align:middle;" | {{{hl}}} | {{{dm1}}} | {{{de1}}} | {{{pn1}}}{{{ps1}}} |- | {{{dm2}}} | {{{de2}}} | {{{pn2}}}{{{ps2}}}

Икона за документација Документација за предлошка[создај]