Предлошка:Инфокутија Град во Русија

Од Википедија — слободната енциклопедија
Инфокутија Град во Русија
ДржаваРусија
Оваа предлошка содржи сложени примероци на предложна синтакса.
Ве молиме не ја менувајте синтаксата доколку не сте сосем запознаени со нејзиниот распоред и расчленувачките функции и сте подготвени да ги поправите или вратите сите пореметувања ако се појават неочекувани резултати.
Сите испробувања со измени врешете ги било во предложниот песочник или во вашиот кориснички простор пред да менувате било што тука.
Икона за документација Документација за предлошка[создај]