Предлошка:Инфокутија Верски објект/боја

Од Википедија — слободната енциклопедија
Икона за документација Документација за предлошка

Овој потшаблон се користи за определување на бојата во {{Инфокутија Верски објект}}.

Списокот на боите може да се најде во соодветната документација.