Предлошка:Заштитено

Од Википедија — слободната енциклопедија

Оваа страница е заштитена од понатамошни измени додека содржината на текстот не се разреши на страницата за разговор.
За да ги видите претходните верзии, стиснете на врската историја.

Напомена

Оваа предлошка се користи кога страница е заклучена и за најавени и за анонимни корисници. Ако заклучувате статија само за аномимни корисници, користете ја предлошката {{Заштитено-анон}}.