Предлошка:Документација за викиодликувања

Од Википедија — слободната енциклопедија
Икона за документација Документација за предлошка

Употреба

Предлошкава се употребува со ставање на следниов викикод во страница за разговор на корисникот:


{{Викиодликување-Заслуги за Х|1=Тука напишете честитка/порака за корисникот. ~~~~}}

каде

Х е името на земјата за која го наградувате корисникот. (треба да постои таква предлошка за неа)