Предлошка:Дај десно

Од Википедија — слободната енциклопедија

float: right; margin-left: 1em; margin-bottom: 0.5em; clear: right;

Икона за документација Документација за предлошка

Употреба

Предлошкава се користи во табели, за параметарот „style“.

На пример: {| style="{{дај десно}} width: 242px; border: #99B3FF solid 1px; text-align: center"

Поврзано