Предлошка:Вандализам3

Од Википедија — слободната енциклопедија

Престанете со пореметување на содржините. Направените уредувања (тоа што сте го внеле) и така не се појавуваат пред да ги одобри администратор или проверувач. Затоа препорачувам да не си го трошите напусто времето на уредувања од овој вид. Ако продолжите да вандализирате Википедија ќе бидете блокирани и нема да можете да уредувате.


Оваа високоризична предлошка е заштитена од уредување со цел да се спречи вандализам. (дневник на заштувања). Ве молиме дискутирајте ги измените во страницата за разговор или барајте отстранување на заштитата. Можете да користите {{editprotected}} на страницата за разговор за да побарате од администарторот да изврши уредување наместо вас.

Икона за документација Документација за предлошка

Предлошка:Twinkle standard installation

Употреба:

{{subst:Вандализам3}}
{{subst:Вандализам3|article}} наведува конкретна article
{{subst:Вандализам3|article|дополнителен текст}} додава текст на крајот од страницата


Предлошка:User warning set