Предлошка:Белковинска структура

Од Википедија — слободната енциклопедија
Првична структура на белковинитеВторична структура на белковинитеТретична структура на белковинитеЧетвртична структура на белковините
Сликата погоре содржи стисливи врски
Интерактивен дијаграм на белковинската структура; за пример е искористен PCNA.
Икона за документација Документација за предлошка[создај]