Предлошка:Бб-предупреди-причина

Од Википедија — слободната енциклопедија

Поставена е ознака на [[:{{{1}}}]] со која се бара да биде избришана од Википедија по брза постапка. Тоа е направено заради следнава причина:

{{{2}}}

Под критериумите за брзо бришење, статиите кои не ги исполнуваат основните стандарди на Википедија можат да бидат избришани во секое време. Ако можете да покажете зошто е статијата или содржината соодветна, можете да го предизвикате бришењето. За да го направите тоа, додадете {{ејпочекај}} на врвот на страницата и оставете објаснување на [[Разговор:{{{1}}}|страницата за разговор на содржината]] во кое ја прикажувате Вашата позиција. Ве молиме самите да не ја отстранувате ознаката за бришење, но не се двоумете да додадете информации кои ќе ја подобрат важноста на темата и ќе овозможат содржината да е исправна во однос на нашите стандарди. Доколку имате какви било прашања, поставете ги на Википедија:Селска чешма. Благодарам за Вашето разбирање, --