Предлошка:Автотаксономија/Eumetazoa

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
{{автотаксономија/{{автотаксономија/{{автотаксономија/{{автотаксономија/{{автотаксономија/{{автотаксономија/{{автотаксономија/{{автотаксономија/{{автотаксономија/{{автотаксономија/{{автотаксономија/{{автотаксономија/{{автотаксономија/{{автотаксономија/{{автотаксономија/{{автотаксономија/{{автотаксономија/{{автотаксономија/{{автотаксономија/{{автотаксономија/{{автотаксономија/{{автотаксономија/{{автотаксономија/{{автотаксономија/{{автотаксономија/{{автотаксономија/{{автотаксономија/{{автотаксономија/{{автотаксономија/Предлошка:Автотаксономија/Animalia|machine code=parent}}|machine code=parent}}|machine code=parent}}|machine code=parent}}|machine code=parent}}|machine code=parent}}|machine code=parent}}|machine code=parent}}|machine code=parent}}|machine code=parent}}|machine code=parent}}|machine code=parent}}|machine code=parent}}|machine code=parent}}|machine code=parent}}|machine code=parent}}|machine code=parent}}|machine code=parent}}|machine code=parent}}|machine code=parent}}|machine code=parent}}|machine code=parent}}|machine code=parent}}|machine code=parent}}|machine code=parent}}|machine code=parent}}|machine code=parent}}|machine code=parent}}|machine code=parent}}
Наттаксони
Непознат таксон (попр): [[Предлошка:Автотаксономија/Animalia ]]
Непознат таксон (попр): Animalia
Потцарство: Eumetazoa [Таксономија; уреди]
Подгрупи (↻ поднови)
Наведи ги сите 0 непосредни поттаксони

Во изработка. Ако табелата подолу ви изгледа исправна, тогаш сте ги внеле потребните таксономски податоци за „Eumetazoa“. Ви благодариме!

Но има уште еден чекор: на матичиот таксон што го наведовте („Animalia“) му недостасуваат таксономски податоци. Дали го имате напишано правилно, и дали користите македонски назив? Ако сте постапиле исправно, тогаш треба да ги внесете тексономските податоци за да ја повторите постапката. Стиснете тука за да ја создадете страницата... би требало да сте при крај со поврзувањето на таксонот со дрвото на живиот свет на Википедија!


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Animalia (Таксономијауреди)
Ранг: subregnum (се прикажува како Потцарство)
Врска: Eumetazoa (води кон Eumetazoa)
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? не.
Таксономски наводи:
Наводи за матичниот таксон: Предлошка:Автотаксономија/Animalia
Овие податоци се создадени со Шаблон:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.