Предлошка:Автотаксономија/Ресести габи

Од Википедија — слободната енциклопедија
Наттаксони
Домен: Еукариоти [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Еднокамшични [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Заднокамшични [Таксономија; уреди]
Царство: Габи [Таксономија; уреди]
Потцарство: Виши габи [Таксономија; уреди]
Оддел: Столпчести габи [Таксономија; уреди]
Ред: Ресести габи [Таксономија; уреди]
Подгрупи (↻ поднови)
Наведи ги сите 0 непосредни поттаксони

Википедија сè уште нема статија за таксонот Ресести габи. Можете да помогнете со тоа што ќе ја создадете. Страницата што моментално ја гледате содржи податоци за таксономијата на „Ресести габи“.


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Агарикомицети (Таксономијауреди)
Ранг: ordo (се прикажува како Ред)
Врска: Ресести габи (води кон Ресести габи)
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? да (важен ранг)
Таксономски наводи: https://www.catalogueoflife.org/data/taxon/N8
Наводи за матичниот таксон: {Пополнувач порака за грешка.
Овие податоци се создадени со Предлошка:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.