Предлошка:Автотаксономија/Вистински торбести габи

Од Википедија — слободната енциклопедија
Наттаксони
Домен: Еукариоти [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Еднокамшични [Таксономија; уреди]
(нерангирано): Заднокамшични [Таксономија; уреди]
Царство: Габи [Таксономија; уреди]
Потцарство: Виши габи [Таксономија; уреди]
Поттип: Вистински торбести габи [Таксономија; уреди]
Подгрупи (↻ поднови)
Наведи ги сите 0 непосредни поттаксони

Википедија сè уште нема статија за таксонот Вистински торбести габи. Можете да помогнете со тоа што ќе ја создадете. Страницата што моментално ја гледате содржи податоци за таксономијата на „Вистински торбести габи“.


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Торбести габи (Таксономијауреди)
Ранг: subphylum (се прикажува како Поттип)
Врска: Вистински торбести габи (води кон Вистински торбести габи)
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? не.
Таксономски наводи:
Наводи за матичниот таксон:
Овие податоци се создадени со Предлошка:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.