Предлошка:Јс-стара-50

Од Википедија — слободната енциклопедија
Јавна сопственост
Оваа слика е во јавна сопственост бидејќи авторското право над неа истекло во Соединетите Американски Држави и сите други земји со период на заштита на авторски права во текот на животот на авторот плус 50 години.