Предлошка:Јс-јас

Од Википедија — слободната енциклопедија
(Пренасочено од Предлошка:Јд-јас)
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Јавна сопственост

Јас, создавачот на ова дело, со ова го предавам истото во јавна сопственост. Ова се однесува на целиот свет.
Доколку ова не е правно возможно,
Давам право секому да го користи ова дело за било каква намена, без никакви услови, освен ако не се наложуваат со закон.