Помош:Пребарување

Од Википедија — слободната енциклопедија

Десно на прозорецот во кој се простира Википедија постои алатка за пребарување, каде што е напишано пребарај во тоа правоаголниче го пишувате бараниот поим и кликнувате на пребарај за пребарување на страниците кои го содржат тој поим или на оди за директно одење на бараната страница (ако таа постои)