Модул:Location map/data/Germany Baden-Württemberg

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Документацијата за овој модул можете да ја создадете на Модул:Location map/data/Germany Baden-Württemberg/док

return {
	name = 'Baden-Württemberg',
	top = 49.89926,
	bottom = 47.42297,
	left = 7.35786,
	right = 10.63083,
	image = 'Baden-Wuerttemberg location map.svg',
	image1 = 'Baden-Wuerttemberg relief location map.jpg'
}