Прејди на содржината

Модул:Location map/data/Хрватска

Од Википедија — слободната енциклопедија

Документацијата за овој модул можете да ја создадете на Модул:Location map/data/Хрватска/док

return {
	name = 'Хрватска',
	top = 46.8,
	bottom = 42.1,
	left = 13.1,
	right = 19.9,
	image = 'Croatia_location_map.svg',
	image1 = 'Relief map of Croatia.png',
	image2 = 'Croatia location map-2011-01-02.jpg'
}