Модул:Location map/data/Финска

Од Википедија — слободната енциклопедија

Документацијата за овој модул можете да ја создадете на Модул:Location map/data/Финска/док

return {
	name = 'Финска',
	y = '100/10.75 * (-21.461356535015 + (91.711356535015-($1))*cos(0.015816248061521 *($2-25.5)))',
	x = '100*(0.5 + 1 / (1020/1643) / 10.75*(91.711356535015-($1))*sin(0.015816248061521 *($2-25.5)))',
	image = 'Finland adm location map.svg',
	image1 = 'Finland physical map.svg',
	defaultscale = 0.5
}