Модул:Location map/data/Узбекистан

Од Википедија — слободната енциклопедија

Документацијата за овој модул можете да ја создадете на Модул:Location map/data/Узбекистан/док

return {
	name = 'Узбекистан',
	top = 45.9,
	bottom = 36.8,
	left = 55.6,
	right = 73.5,
	image = 'Uzbekistan adm location map.svg',
	image1 = 'Relief Map of Uzbekistan.png'
}