Модул:Location map/data/Скандинавија

Од Википедија — слободната енциклопедија

Документацијата за овој модул можете да ја создадете на Модул:Location map/data/Скандинавија/док

return {
	name = 'Скандинавија',
	top = 71.5,
	bottom = 53.6,
	left = 3.8,
	right = 32.3,
	image = 'Scandinavia location map.svg'
}