Модул:Location map/data/Романија

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Документацијата за овој модул можете да ја создадете на Модул:Location map/data/Романија/док

return {
	name = 'Романија',
	top = 48.5,
	bottom = 43.4,
	left = 20.0,
	right = 30.0,
	image = 'Romania location map.svg',
	image1 = 'Relief Map of Romania.png'
}