Модул:Location map/data/Португалија

Од Википедија — слободната енциклопедија

Документацијата за овој модул можете да ја создадете на Модул:Location map/data/Португалија/док

return {
	name = 'Португалија',
	top = 42.30,
	bottom = 36.70,
	left = -9.80,
	right = -6.00,
	image = 'Portugal location map.svg',
	image1 = 'Reliefkarte Portugal.png'
}