Модул:Location map/data/Ирак

Од Википедија — слободната енциклопедија

Документацијата за овој модул можете да ја создадете на Модул:Location map/data/Ирак/док

return {
	name = 'Ирак',
	top = 37.7,
	bottom = 28.4,
	left = 38.4,
	right = 48.9,
	image = 'Iraq adm location map.svg',
	image1 = 'Iraq physical map.svg',
	image2 = 'Iraq location map.svg'
}