Модул:Location map/data/Германија

Од Википедија — слободната енциклопедија

Документацијата за овој модул можете да ја создадете на Модул:Location map/data/Германија/док

return {
	name = 'Германија',
	top = 55.1,
	bottom = 47.2,
	left = 5.5,
	right = 15.5,
	image = 'Germany adm location map.svg',
	image1 = 'Relief Map of Germany.svg'
}