Модул:Location map/data/Азербејџан

Од Википедија — слободната енциклопедија

Документацијата за овој модул можете да ја создадете на Модул:Location map/data/Азербејџан/док

return {
	name = 'Азербејџан',
	top = 42.0,
	bottom = 38.2,
	left = 44.5,
	right = 51.0,
	image = 'Azerbaijan adm location map.svg',
	image1 = 'Azerbaijan relief location map.jpg'
}