Корисник:Muro de Aguas

Од Википедија — слободната енциклопедија
Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте ја Предлошка:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици

Hello. I'm a Spanish sysop. You can see my userpage in es:User:Muro de Aguas and post your comments on my talk page. Thanks. ak:User:Muro de Aguas