Корисник:MisosBot

Од Википедија — слободната енциклопедија

MisosBot е бот управуван од Misos. За почеток ќе служи само за додавање/поправање на интервики врски. Доколку имате прашања/предлози оставети ги овде.

Податотека:Marvin front.png MisosBot
Тип/Type/Врста: pywikipediabot
Оператор/Run by/Контролише га: Misos
Бот/Bot/Бот: Македонски
Српски
Тоҷикистон
Задачи/Задатци/Tasks: interwiki