Корисник:FilipVtori

Од Википедија — слободната енциклопедија
Википедија:Вавилон
Немате внесено јазици. Погледајте ја Предлошка:Вавилон/doc за помош.
Пребарај кориснички јазици
Овој корисник живее во Македонија.
Овој корисник е Македонец.
Овој корисник е активен на Википедија веќе
 11 години, 8 месеци и 16 дена.
ВикиПроект Историја Овој корисник е член на ВикиПроектот Историја.


ВикиПроект Македонија Овој корисник е член на ВикиПроект Македонија.


ВикиПроект Филм Овој корисник е член на ВикиПроектот Филм.
ВикиПроект Географија Овој корисник е член на ВикиПроектот Географија.