Категорија:Страници со неправилно заменети предлошки

Од Википедија — слободната енциклопедија

Во оваа категорија влегуваат страници што содржат предлошки со ваква синтакса:

{{#ifeq:{{NAMESPACE}}|{{<includeonly>subst:</includeonly>NAMESPACE}}|<includeonly>[[Категорија:Страници со неправилно заменети предлошки]]</includeonly>|}}

Или просто речено, страници на кои некоја предлошка била заменета (subst:), а требало да биде само вклучена.

ОБНОВЕТЕ ја категоријата

Оваа категорија засега не содржи страници или податотеки.