Категорија:Страници со грешки во DOI

Од Википедија — слободната енциклопедија

Категоријава содржи страници со неисправни назнаки за дигитални објекти (DOI). Страниците тука ги ставаат предлошките {{doi}}, {{наведен doi}} и разни други предлошки за наводи со параметарот |doi=. За да ги решите проблемите, укажете го DOI како:

или слично. Вредностите на DOI се означени како неважечки ако содржат празни места, неисписни знаци и завршни коси црти, или пак ако завршуваат со запирка или точка.

Оваа категорија засега не содржи страници или податотеки.