Категорија:Слики без објаснување за фер употреба

Од Википедија — слободната енциклопедија
Кратенки:
КАТ:БО

Оваа категорија содржи слики или друга медија што немаат објаснување за праведна употреба, покрај стандардните ознаки за авторски права. Овие слики може да бидат избришани во скоро време, ако не биде доставено објаснување за праведна употреба.

Оваа категорија засега не содржи страници или податотеки.