Категорија:Предлошки за никулци на кои им треба внимание

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
  • C: предлошка без определена категорија
  • D: предлошка без каков и да е опис, на пр. subject, article и qualifier, сите се неопределени
  • E: предлошка со погрешен параметар name
  • I: предлошка која го користи параметарот imagealt
  • N: предлошка која користи една или повеќе непостоечки категории
  • S: категории кои не го содржат зборот „никулци“ во називот
  • W: предлошка без определен параметар name