Категорија:Предлошки за гласање

Од Википедија — слободната енциклопедија

Список на предлошки кои се употребуваат при гласање. На секоја од разговорните страници на предлошките дадеко е кратко напатствие како и кога овие предлошки се користат

  • За  за
  • Против  против
  • Воздржан  воздржан
  • Неутрален  неутрален
  • Коментар  коментар
  • Бриши  бриши
  • Остави  остави

Страници во категоријата „Предлошки за гласање“

Прикажани се 7 од вкупно 7 страници во категоријата.