Категорија:Википедија:Соработки

Од Википедија — слободната енциклопедија

Оваа категорија содржи соработки – страници поставени за да им се овозможи на придонесувачите да се концентрираат на една или повеќе статии, за да ги подобрат во краток рок.

За збир поврзани страници наменети за координирање на работа на дадена тема, видете Википедија:ВикиПроекти. Неактивните соработки се наведени на страницата Википедија:Неактивни соработки.

Поткатегории

Оваа категорија ги содржи следниве 2 поткатегории од вкупно 2.