Категорија:Википедија:Напатствија за стилот

Од Википедија — слободната енциклопедија

Опис:

Оваа категорија содржи напатствија за стилот, група напатствија коишто служат за да помогнат во одржување на доследност на форматирањето, граматиката и стилот на статиите на Википедија. За други правила и напатствија, видете Категорија:Википедија:Начела како и Категорија:Википедија:Напатствија.

Страници во категоријата „Википедија:Напатствија за стилот“

Оваа категорија содржи само една страница.