Говори се да ме вараш

Од Википедија — слободната енциклопедија

Говори се да ме вараш е една од најпознатите авторски песни на легендарниот изведувач на тамбурашки песни Звонко Богдан. Песната е со љубовни мотиви.

Текст[уреди | уреди извор]

Говори се да ме вараш
и да ћеш ме оставити,
а знаш добро да сам болан
и да нећу оздравити
Знам да више права немам
на те твоје очи црне,
слажи макар да ме волиш
не дај да ми душа трне.
Ти ћеш опет ић' у коло,
долазиће поливачи,
пиваћете писме старе,
пратиће вас тамбураши.
А недиљом кад се шеташ
шушкаће на теби свила,
сигурно ћеш заботавит'
да си кад год моја била.
Не ломи ми срцу гране,
Сачекај да само стане.

Надворешни врски[уреди | уреди извор]