Вилкабамба (појаснување)

Од Википедија — слободната енциклопедија
(Пренасочено од Вилкабамба)

Вилкабамба може да се однесува на:

  1. Вилкабамба, Перу
  2. Вилкабамба, Еквадор, град во покраината Лоха во Еквадор