Википедија:ВикиПроект Нови статии/Предлошки

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Во продолжение е даден список на предлошки со статии, кои е потребно да се уредат на Википедија на македонски јазик. Доколку сметате дека некоја предлошка е испуштена, слободно додадете ја во списокот, а доколку сте завршиле со уредувањето на статии од некоја предлошка од списокот, пожелно е да го отстраните.

(тековно нема предлошки со статии за уредување)