Разлика помеѓу преработките на „Виртуелна приватна мрежа“

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
==Висливи за корисникот PPVPN услуги==
 
='''УСЛУГИ=Услуги ОДод OSI СЛОЈОТслојот 1'''==
Виртуелна приватна жица и приватни on-line услуги (VPWS и VPLS).
VPWS се точка – точка , при што VPLS може да бидат точка-до-повеќе точки.
 
='''УСЛУГИ ОД OSI СЛОЈОТ 2'''=
41

уредување

Прегледник