Предлошка:Автотаксономија/Пијанка

Од Википедија — слободната енциклопедија
Наттаксони
Домен: Еукариоти [Таксономија; уреди]
Царство: Растенија [Таксономија; уреди]
клад: Скриеносеменици [Таксономија; уреди]
клад: Монокотиледони [Таксономија; уреди]
клад: Комелиниди [Таксономија; уреди]
Ред: Тревовидни [Таксономија; уреди]
Семејство: Треви [Таксономија; уреди]
Род: Пијанка [Таксономија; уреди]
Подгрупи (↻ поднови)
Наведи ги сите 0 непосредни поттаксони

Википедија сè уште нема статија за таксонот Пијанка (род)|Пијанка. Можете да помогнете со тоа што ќе ја создадете. Страницата што моментално ја гледате содржи податоци за таксономијата на „Пијанка (род)|Пијанка“.


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Ливадарки (Таксономијауреди)
Ранг: genus (се прикажува како Род)
Врска: Пијанка|Пијанка (род)|Пијанка (води кон Пијанка (род)|Пијанка)
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? да (важен ранг)
Таксономски наводи:
Наводи за матичниот таксон:
Овие податоци се создадени со Шаблон:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.