Прејди на содржината

Предлошка:Јс-Не подлежи на заштита

Од Википедија — слободната енциклопедија
Јавна сопственост
Оваа слика не подлежи на заштита на авторски права и затоа е во јавна сопственост, бидејќи се состои само од податоци и сознанија што претставуваат заедничка сопственост, а не авторско дело.