Прејди на содржината

Музичко симнување

Од Википедија — слободната енциклопедија
(Пренасочено од Музичко спуштање)
Пристап до продавницата на iTunes Store преку мобилен телефон.

Музичко спуштање е трансфер на песни од интернет преку компјутер или станица до некој друг кориснички компјутер. Овој термин опфаќа легални спуштања на снимки заштитени со авторски права без барање дозвола или плаќање на материјалот.