Статистики

Прејди на: содржини, барај
Статистики за страници
Статии80.065
Страници
(Сите страници на викито, вклучувајќи страници за разговор, пренасочувања и тн.)
1.075.476
Подигнати податотеки6.802
Статистики на уредувања
Број на уредувања од започнувањето на Википедија3.378.740
Просечен број на уредувања по страница3,14
Статистики за корисници
Регистрирани корисници52.423
Активни корисници (список на членови)
(Корисници кои имаат извршено некое дејство во претходните 30 дена)
129
Ботови (список на членови)86
Администратори (список на членови)16
Бирократи (список на членови)4
Уредници (список на членови)76
Оценувачи (список на членови)27
Автопрегледувачи (список на членови)20
Стјуарди (список на членови)0
Создавачи на сметки (список на членови)0
Увoзници (список на членови)0
Прекувики-увoзници (список на членови)0
Исклучоци од IP-блокирање (список на членови)5
Надгледувачи (список на членови)0
Автопатролери (список на членови)18
Патролери (список на членови)15
Автооценувачи (список на членови)19
Координатори на курсеви (список на членови)9
Мрежни доброволци на курсеви (список на членови)8
Универзитетски доброволци на курсеви (список на членови)6
Наставници на курсеви (список на членови)8
Проверувачи на корисници (список на членови)0
Потврдени корисници (список на членови)0
Други статистики
Масовни пораки во редица0

Други статистики

Поврзано: Википедија:Статистики и Категорија:Википедија:Статистика - целосен список на статистички страници.

Други Википедии

Оваа википедија е на македонски јазик. Започната е во текот на 2003 година, а во моментов содржи 80.065 статии. Постојат многу други википедии; најголемите се прикажани подолу.

Целосен список · Амбасада