UTC−00:25:21

Од Википедија — слободната енциклопедија

UTC − 00: 25: 21 е ознака за временско отстапување од UTC од −00: 25: 21.

Историја[уреди | уреди извор]

UTC -00: 25: 21, времето на отстапување на опсерваторијата Дансинк кај Даблин, се користела во Ирска како средно даблинско време .

Наводи[уреди | уреди извор]

Надворешни врски[уреди | уреди извор]