Корисник:Blagojcedisoski/Придонеси

  Од Википедија — слободната енциклопедија
  Лого на СОУ „Ѓорче Петров“ - Прилеп
  Овој корисник е член на вики-проектот
  ППЃП, СОУ „Ѓорче Петров“ - Прилеп  Мојот продонес и моите уредувања:

  Цркви и манастири :

  Манастир Св. Атанасиј - с.Локвени


  1. СОУ „Ѓорче Петров“ - Прилеп
  2. Фармацевтски-лабораториски техничар
  3. Шумарско-дрвопреработувачка струка
  4. Медицинска сестра
  5. Фризер
  6. Козметички техничар
  7. Конфекциски техничар
  8. Физиотерапевтски техничар
  9. Градска библиотека „Борка Талески“- Прилеп
  10. Подвис (Прилепско)
  11. ЈЗУ Општа болница „Борка Талески“-Прилеп
  12. ДОНИА ДОО - ПРИЛЕП
  13. Apple
  14. Анатомија и технички својства на дрвото

  СТАТИИ ОД ОБЛАСТА НА МЕДИЦИНАТА

  1. Кивавица
  2. Електрокардиограм - ЕКГ
  3. Цироза
  4. Карцином на желудник
  5. Зајачка уста
  6. Рак на грлото на матката
  7. Хепатит А
  8. Габични инфекции
  9. Еритематозни дерматози
  10. Вртоглавица (Vertigo)
  11. Остеофити – коскени израстоци
  12. Онихомикоза - Onychomycosis (габично воспаление на ноктите)
  13. Увеитис
  14. Дислексија
  15. Полицитемија
  16. Clostridium tetani
  17. Corynebacterium diphtheriae
  18. Масовност, патогеност и вируленција
  19. Сончаница
  20. Klebsiella
  21. Анатомија и физиологија на гениталниот систем
  22. Klebsiella
  23. Рак на грло
  24. Bartholinitis
  25. Неконтролирана дефекација (Енкопреза)
  26. Менингитис
  27. Сепса