No Level

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

No Level, се употребува да се означи нивото на набавка на лиценци од софтверот до ниво од 50 единици. При тоа не е важно за каков базен на производи се работи: Systems, Applications, Servers. Уште се нарекува Open Business. Обично го користат мали фирми коишто имаат потреба од неколку копии на Office и Windows.