Mozilla Thunderbird

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Мозила тандерберд произведен од Mozilla © e бесплатен слободен емаил клиент.Работи со изворен код и е лесен за користењое.Се подесува само преку POP3 и IMAP сервер.Иако е со стар Волшебник (Wizird) може да помогне многу во делот на читање и организирање емаил.