Ibiz.mk

Од Википедија — слободната енциклопедија
ИБиз - Интернет Маркетинг Форум - Ibiz.mk
Ibizlogo.png
URL https://www.ibiz.mk
Тип на место веб-форум
Достапни јазици:македонски
Сопственик Александар Богданоски
Томислав Јовановски
Создавач Александар Богданоски
Томислав Јовановски
Пуштенаноември 2011 г.
Моментален статусактивен

ИБиз — прв македонски форум за интернет маркетинг основан во ноември 2011 година.[се бара извор]