Европа Лига 2010/11

Од Википедија — слободната енциклопедија
(Пренасочено од 2010–11 УЕФА Европа Лига)
Прејди на: содржини, барај
Оваа страница можеби ги исполнува критериумите за брзо бришење, но не е дадена причина зошто е предложена. Ве молиме бидете сигурни дека Вашата причина се води според еден од критериумите за брзо бришење. Заменете ја оваа ознака со {{бб|1=некоја причина}}.

Ако оваа страница не ги исполнува критериумите за брзо бришење, или ако планирате да ја поправите, ве молиме отстранете ја оваа ознака, но не ја отстранувајте оваа ознака на страници кои самите сте ги создале. Ако сте ја создале оваа страница и не се согласувате со предложеното брзо бришење, ве молиме додадете:

{{ејпочекај}}

директно под оваа ознака, и објаснете зошто верувате дека оваа статија треба да биде избришана на нејзината страница за разговор. Ова ќе ги алармира администраторите да не ја бришат страницата и да ви дадат време да го напишете своето објаснување.

Администратори: проверете врски, историја (последна) и дневници пред да бришите.

Ве молиме разлмислете за ставање на шаблонот:
{{subst:бб-предупреди-причина|Европа Лига 2010/11|header=1|не е дадена причина}}
на страницата за разговор на авторот.